+5 oy
401 gösterim
Duygusal hikayeler kategorisinde (460 puan) tarafından
Annesi onu bir kapıya bırakmışdı istememişti. Fakirlikten değil. İstemediği bir adamdan olduğu bir bebek olduğu için.Kapıyı açtıklarında bir Yaşam adında hamile bir kadın açtı. Ve fakirdi. Bebeğini de yetimhaneye vercektiki ben geldim. Beni görünce sevmedi ve yetimhaneye verdi.Bebeğinide bir kaç gün sonra verdi. İntikam için yaşayan kızın ismi Melek oldu. Yaşamın kızının ismi ise kumsal oldu. Yıllar geçti kızlar büyüdü Melek 16 yaşında kumsal 15 yaşında oldu. Melek Annesini bulmaya karar verdi. Tabi meleğin anneside meleğini merak etti. Duymuşsunuzdur Kırgın çiçekler. Hah o dizi. Kader diye karakter var onun gibi birşey. Ama onlar kavuştular. Melek kavuşamadı.. meleğin annesinin ismi duyguydu. Duygu geldi koyduğu kapıya. Kapıyı çaldı. Çaldı derken çalamaz yani o hırsız değil. Hikayenin içine sıçtım farkımdayım. Neyse konu bu değil. Kapıyı yaşam teyze açtığ ve dygu ona yıllar önce ben buraya kız çocuğu koymuşdum evdemi dedi duyguya ben onu yetimhaneye bıraktım dedi. Ve yetimhanenin adresini verdi duyguya. Duygu yetimhaneye gitti ve yetimhanede  meleğini sordu ve okulda olduöunu dedi okuluna gitti. Bu biraz eşşeğin kuğrununun ucunu tuttu biraz daha gitti gibi oldu. Bu nasıl benzetme lan dediğinizi duyar gibiyim .d   neyse konu bu değil.okulun müdürne sordu. Müdür meleği okulda aradı ama bulamadı. Sonra haber geldi. Melek organ mafyasl taragımdan katledilmiş.. duygu bu duyguya dayanamadı ve ontihar etmeye gitti. Ne ettide kumsal buu duyunca üzüntüden boğuldu yetimhaneden kaçıp annesinin buldu. annesi onu kandırıp yetimhaneye geri yolladı. Ve son.

Yorumunuz

Fotoğraf yükle:

Önizleme:

Görüntülenecek adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
İstenmeyen Reklam Koruması:
Üç artı iki = kaç eder? Rakamla yazınız
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

4 Yorumlar

+3 oy
(460 puan) tarafından
Yorum yapacak biri yokmu laa yorum yapın laaa
+4 oy
(6,070 puan) tarafından
Yorum yapılmasını istiyorsan yazdığın şeyi biraz ciddiye alsaydın iyi olurdu.
+4 oy
tarafından
Sen bunu yazarken bişey mi iciyordun . Bu ne biçim hikaye . Neden beni bıraktın anne kesinlikle böyle bir şeyin başlığı olamaz . Duygusal hikaye kategorisine asla giremez .insanlar üzüntüden bogulmaz  ( tabi normal insanlar ) . Kirgin çiçekler deki kader annesine kavusmuyor .bu  ne biçim bir anlattım biçimi ve ne kadar saçma bir son . 

    
+4 oy
tarafından
Bu nasıl bir hikaye böyle. Hiç birşey anlamadım. Yani hayatımda çok hikaye duydum ama böyle hikaye duymadım. Çok kötü. Bence sen  daha çok düşünüp iyi başkalarının seviceği anlayacağı şekilde bir hikaye yazmalısın. O zaman belki herkes iyi yorum yazar hikayelerin için. 

7,263 Hikayeler

26,818 Yorum

21,291 Alt Yorum

17,072 kullanıcı

39 Online Users
0 Member 39 Guest
Today Visits : 1504
Yesterday Visits : 13667
Total Visits : 18828132
...