+3 oy
4,864 gösterim
Gerçek Hikayeler kategorisinde (590 puan) tarafından

Annemin dedesi annemlere bir hikaye anlatmıştı.Ben de sizle paylaşmak istedim.

Not:Bu hikaye internette bile var çok ünlü bir hikayedir.Belki bu sitede bile var ama ben rastlamadığım için yazdım.Bilenler mutlaka vardır.

Bir genç yaşlı bir adamla sürekli uğraşıyor,meyvelerini çalıyor,rahatsızlık veriyordu.Aradan bir süre sonra yaşlı adam öldü.Ve onu köyün en dışındaki mezarlığa defnettiler. 1 hafta sonra ise Genç ve arkadaşları aralarında konuşurken yaşlı adamın konusu açıldı.Ve genç arkadaşlarıyla iddaya girer ve o mezarın başına kazık dikecektir.Genç uzun bir kapşon biraz yiyecek ve demir kazığı alıp yola çıkar.Yol çok uzundur ve yol boyunca kendisine küfretmiştir bu iddayı kabul etmişir diye.Mezarlığın gıcırtılı kapısını açar ve İçeri titreye titreye girer.Mezara kazığı saplar ve kaçar.Ama kıpırdayamaz bile.Kalbi öyle atar ki Kendi gözleri yerinden çıkacakmış gibi.

2 GÜNDÜR ARKADAŞINDAN HABER ALAMAYAN GENCIN ARKADAŞLARI ORAYA GITTIKLERINDE GOZLERI YUVALARINDAN PORTLEMIŞ GENCI BULURLAR VE KAZIĞI SAPLARKEN KAPŞONUNUN UCUNUN KAZIĞA TAKILDIĞINI GÖRÜRLER.KORKUDAN ARKASINA BILE BAKAMAYAN GENÇ BUNU FARMETMEMIŞ VE ORDA CAN VERMISTIR.

Not:Bu hikaye %100 gerçektir.Ama yabancılar kendi efsaneleri gibi Jack,Eyalet gibi isimlerle kullanıp kendi efsaneleri gibi yapmaktadır.Bu yüzden destek olursanız sevinirim.Bazı betimlemeleri örneğin gıcırtılı kapı ben ekledim.


Yorumunuz

Fotoğraf yükle:

Önizleme:

Görüntülenecek adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
İstenmeyen Reklam Koruması:
Üç artı iki = kaç eder? Rakamla yazınız
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

2 Yorumlar

+2 oy
(640 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi yorum
Çok güzel bir hikayeydi.
(590 puan) tarafından
Teşekkür Ederim.
(1,020 puan) tarafından
Aynen çok güzel hikaye
+2 oy
(420 puan) tarafından
Oha ben nasıl olduda görmedim ben hep inssagram google den bir sür korku hikayeleri okurdum nüyün yani çohü hikayeyi bildiğım işin yüklediç bu poqramı hatda bor korlu proqramını bitirdim amma böylesinə korkutucusnu görmedin ya nası anlatıyım insanda bi başqa şey yaratıyo geçekliyi falan 
(420 puan) tarafından
Sağılka ilgiı başın kötü bir oly geldim
(420 puan) tarafından
Pop şarkıları severim
(590 puan) tarafından
Ben de pop severim sağlıkla ilgili senin başına ne geldi
(420 puan) tarafından
Beni arı sokdu ama damırdan nefesim kesilyor ve heryerim şişiyordu ve ozam köydeysik orada n hasane uzakdı gitdikce nefesi kalmıyor boğluyordum ve köyün sadece tek dokdoru olan bi adam gitdi  2 iyne yapdın ve biraz ilac verdi çok kötü bir olaydı ryer geç fark etseysdik ölüm riski vardı
(590 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun:((

7,251 Hikayeler

26,817 Yorum

21,291 Alt Yorum

17,066 kullanıcı

81 Online Users
0 Member 81 Guest
Today Visits : 9018
Yesterday Visits : 15911
Total Visits : 18525867
...