+2 oy
141 gösterim
Korku hikayeleri kategorisinde tarafından
Birkaç yıl önce erkek kardeşim her gece 2:00 - 3:00 civarında cep telefonundan aranıyordu. Cevap verecekti ve bu cehennem gibi bir sesti. Statik, çığlıklarla karıştırılmış gibi. Bundan bir ay  sonra cep telefonu numarasını değiştirdi ve telefon durdu.

Sonra bir hafta kadar sonra yeniden başladı. Tam olarak aynı ses. Aynı zamanda. Sonunda bir gün tekrar aramaya karar verdi.Neden bahsettiği hakkında hiçbir  fikri olmayan yaşlı bir adamdı.Yine de aramalar devam etti.Cevap vermezse, birkaç kez daha arardı. Mesaj kalmadı.

Boşver demeye karar verdi.Telefon şirketi ile sözleşmesini  bitirdi, yenisine geçti ve ardından yeni bir numara aldı. Tahmin ettiniz, çığlık atan durağan çağrılar kısa bir gecikmeden sonra devam etti. Bu sırada her gece çok korkmuştu. Bunun neden olduğundan emin değilim. Numarayı tekrar çevirdi ve başka bir kişi buldu.

Bu sıralarda işini ve telefonunu kaybetti. Aramalar elbette durdu. Telefonu şimdi kesildi. Bir gün annem ev telefonumuza aldığı bu tuhaf mesajı dinlememi istedi.

Statik çığlıktı. Kardeşime gösterdik ve çıldırdı. Numarayı tekrar çevirdi ve bu sefer numaranın bağlantısının kesildiğini söyledi.

Ondan sonra bir daha hiç haber almadım.

Yorumunuz

Fotoğraf yükle:

Önizleme:

Görüntülenecek adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
İstenmeyen Reklam Koruması:
Üç artı iki = kaç eder? Rakamla yazınız
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

7,251 Hikayeler

26,817 Yorum

21,291 Alt Yorum

17,066 kullanıcı

49 Online Users
0 Member 49 Guest
Today Visits : 2622
Yesterday Visits : 19695
Total Visits : 18539165
...