+3 oy
188 gösterim
Çocuk Hikayeleri kategorisinde (37,000 puan) tarafından

Bir warmys bir yokmus uzun zaman once bir kucuk kyz warmyš. Kucuk kyzyn ismi elifmiš. Elif 7 yasyndayken annesini kaybetmis. We elif artik babasyýla kalyýormuś. Babasyda elifi cok ama cok sewiyormuś. 

We bir gun elif okuldan ewe geliyor babasyda elife yemek ýapmyš. Babasy elife uzerini deyisdirip ellerini ýykamasyny soylemis. Elif uzerini deyisdirmis we ellerini ýykadykdan sonra hemen mutfaģa babasynyn ýanyna babasynyn ýyapdygy ýemeýi ýemeýe geldi. We babasyda elifin tabagyny doldurdu. Elif eline kaśygyny aldy we ýemek ýemeýe bašlady. Elif bu ýemeýin tadynyn cok kotu oldugunu anlady we babasynada bunu soyliyemedi. Cunku soylerse babasy cok uzulujekdi o yuzden soylemedi we zorlada olsa tabagyndaki yemegin hepisini bitirdi. We bu durum bir kac gun dewam etdi. Ama elif yinede babasyna yemeklerin kotu oldugunu soylemedi babasynyn kalbini kyrmak istemedi.

We bir gun eliflerin komsusu bir ýaśly teýze warmyś we teyzede eliflere  bir gun misafirlige geliyor. We elifin babasynyn yapdygy yemegin kotu oldugunu elifin babasyna soyluyor. Elifin babasy bu duruma cok uzuluyor. We elifin babasy bir karar alyýor. Elifin bir anneye ihtiyajynyn oldugunu biliyor we yeniden ewlenmeye karar weriyor. We elifin babasy yeniden ewleniyor we elifin artik bir annesi oluyor. Uwey annesi. Uwey annesi elifi cok ama cok sewiyor we elif uwey annesine cok alysyyor we onu sewmeye baslyyor we hikayede burada bitiyor. Okudunuz icin cok tesekkur ederim..:)

Yorumunuz

Fotoğraf yükle:

Önizleme:

Görüntülenecek adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
İstenmeyen Reklam Koruması:
Üç artı iki = kaç eder? Rakamla yazınız
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 yorum

+2 oy
(102,150 puan) tarafından
COK GUZEL OLMUS ELLERINE SAGLIK
(37,000 puan) tarafından
Saol jAnym benim
(102,150 puan) tarafından
BIR  SEY  DEGIL

7,251 Hikayeler

26,817 Yorum

21,291 Alt Yorum

17,066 kullanıcı

83 Online Users
0 Member 83 Guest
Today Visits : 9770
Yesterday Visits : 15911
Total Visits : 18526618
...