+4 oy
380 gösterim
Bilim kurgu hikayeleri kategorisinde (231,910 puan) tarafından
tarafından yeniden etikenlendirildi
                                              4. Bölüm

                                       Görev ve Rosa

"Hani Rosa, siz fanilerin kölesi yaptığı hayvanlar gibi değil, derken neyi kast etmiştin?" dedi Almina.

"Bu canlılar, bunlara Raypop deniliyor. Kendi işlerini kendi yapabiliyorlar ve bizi istediğimiz yere götürürler." dedi Kara Leydi. "Neyse şimdi yemek yiyelim" diye ekledi ve ellerini birbirine çarptı. Aniden masa cücelerin getirdiği çeşit çeşit etlerle, çorbalarla, salatalarla, tatlılarla doldu. Aralarında Masal ile Almina'nın hayatlarında hiç tatmadığı şeyler vardı.

"Wwoooaaaawww" dedi Almina "ben bunların yarısını tatmadım hatta hayatımda hiç görmedim. Mesela bu ne?" dedi, bir yemeği göstererek.

"Bu mehmacun (ismi saçma biliyorum ama aklıma başka birşey gelmedi)" dedi Kara Leydi.

"Ne macun? Ne macun?" dedi Masal.

"Meh-macun" diye tekrarladı Kara Leydi. "bu sizin yediğiniz lahmacunlara çok benzer fakat daha farklıdır ağzınıza hayal ettiğiniz bir tat gelir. Mesela siz nane mi hayal ediyorsunuz ağzınıza nane tadı gelir ya da savaşmayı mı hayal ediyorsunuz. O savaşın içindeymiş gibi hissedersiniz. Hatta bir zamanlar bir kral vardı. Bunu yiyince kendini savaşta sanmıştı. Kılıcını çekmişti. Savaştaymişcasına vaşmaya başladı. Bu nedenle de bir misafir ülkenin kralını düşman sanıp öldürdü. Ve aramızdaki kan davası hala devam ediyor." diye ekledi Kara Leydi. Sonra herkes yemeklerini bitirdi.

"Evet artık görevimizi açıklayacak mısınız?" dedi Masal.

"Ahh evet görev az önce anlattığım kan davasını bitirmek göreviniz bu."

"Ne bu mu? Ben macera istiyorum. Bu kadar basit olmasını beklemiyordum." dedi Masal.

"Ohh iyi ki böyle ben zor olacak diye kokmuştum." dedi Almina.

"Ahh tabi kii bu kadardeğil bu kan davasını bitirmek için dünyanın en güçlü ejderhası olan Alev Saçan'ı yenmeniz gerek" dedi Kara Leydi.

"Ne?" dedi iki kız aynı anda.

"Ben b-b-bunu yapamam başkasını seçin." dedi Almina.

"Başkasını seçemeyiz ve biz sen bunu yapabileceğin için seni seçtik. Pes edemezsin artık" dedi Kara Leydi.

"Yaşasın. Macera başlıyor." dedi Masal. Sonra hep beraber savaş odasına geçtiler. Orada silah seçtiler. Özel kolyelerden aldılar bu kolyeler ev gibiydi. Kolyenin içine şifra ilegirip şifre ile çıkıyordun.

"Bu arada neden bu kan davasını bizim bitirmemiz lazım?" dede Masal.

"Çünkü bu kan davasını sadece diğer dünyadan özel güçlere sahip iki çocuk bitirebilir. Heee bu arada ejderhayı yendikten sonra etini bize vermeniz gerek iki hükümdara" dedi Kara Leydi ve Masal'a büyücü asası Almina'ya ise bir bileklik verdi.

Yorumunuz

Fotoğraf yükle:

Önizleme:

Görüntülenecek adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
İstenmeyen Reklam Koruması:
Üç artı Dört = kaç eder? Rakamla yazınız
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

3 Yorumlar

+4 oy
(1,215,720 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi yorum
Wowwwww gerçekten çok güzel olmuş:)
(231,910 puan) tarafından
Teşekkür ederim.❤❤❤
(1,215,720 puan) tarafından
Rica ederim✨❤️
+5 oy
(162,980 puan) tarafından
Çok merakedici ve macera dolu
(231,910 puan) tarafından
Teşekkür ederim.❤❤❤
+3 oy
(543,740 puan) tarafından
Çok harika olmuş ardı daha heyacanlı olucak belliki 
(231,910 puan) tarafından
Çok teşekkürler.❤❤❤

7,575 Hikayeler

27,964 Yorum

23,774 Alt Yorum

20,090 kullanıcı

9 Online Users
0 Member 9 Guest
Today Visits : 2264
Yesterday Visits : 2464
Total Visits : 30432808
...